Snål smålänning med hjärta för andra hand

Skinnjacka Myrorna // Jumper Myrorna // Kjol Bik Bok // Loafers Vagabond
Jumpern och kjolen är lite nytt som blev inhandlat i Uppsala . Tycker det är så himla snyggt att ha kjol i höst. Särskilt med en en go tröja, gärna stickad.
 
Mitt favoritköp är verkligen tröjan från Myrorna, väldigt cool med personliga detaljer. Ett riktigt kap för 105 kr. Me like. Börjar bli så bortskämd med bra och billiga second hand-kläder att jag tycker allt nytt är dyrt och ovärt. Second hand äger. Det är alltid mer unikt, har en okänd historia bakom sig och det är miljövänligt. Man kan shoppa med gott samvete, för ofta går pengarna till välgörenhet också. Oslagbart!

Foto: Tony Ottosson



Så här är dem! The result at last. Väldigt nöjd faktiskt, särskilt med den sista. Jepp jepp. What to say what to say.
Kom hem från syster i Uppsala igår. Tog över sex timmar att komma hem. Dog lite smått. Shoppat har jag iallafall gjort. Mmm. Får väl ta lite outfitbilder och visa sen när jag får tid :)

Behind the scenes


Resultatet från plåtningen jag gjorde i lördags är inte riktigt klart än, men kommer nån gång framöver denna vecka promise! Här är iaf lite behind the scenes bilder som snälla assistenten tog under plåtningen. Och om ni undrar så ska inte mina fötter synas på bilerna, lite fult annars HAHA

Imon åker jag till Uppsala och systeryster. Kommer bli awesome. Lite shopping i Stockholm också så det äger. Beyond Retro here I come!


Sanna Bäckström på Cavalli !!!


Titt! Sanna Bäckström gick på Roberto Cavallis visning! Hur coolt? Sanna var en av dem som tävlade i Modelljakten med mig förra året. Verkligen en urtrevlig tjej. Fett snygg oojaa. Om ni vill läsa om en modells vardag i Milano så är hennes blogg verkligen något att rekommendera!

Besök hennes braiga blogg HÄR
Se resten av visningen HÄR

Have2Have

Creepers
Bubbleroom.se
Have2Have
498 kr

Finns även i vinrött och de får mig att avlida lite smått såhär på sena kvällen. Suttit hela långa aftonen med ett referat av två artiklar. Besviken på min koncentrationsförmåga. Åt popcorn istället och kolla på fina skor som dessa. Mmm sånt är livet. Sovmorgon imorgon iaf. Tur är väl det.

Snygga former på Elena Mirò

 

ÄNTLIGEN kan man se modeller som har livskvalitetskroppar. Det var på Elena Miròs visning för Milano Fashion Week dessa snygga varelser uppenbarade sig i hennes vackra design. Gillas starkt! Hoppas verkligen att flera designers börjar anlita normalstora modeller till sina visningar så att det sjuka idealet dör för alltid.
 

Såhär smala är alla modeller annars (denna från Ermanno Scervinos visning) Skillnaden är sjuk.
Vad föredrar du?





Älska dagen

 

Jag kl 7 imorse osminkad och klar för att dra mot Västervik för plåtning!
Jaaa. Två bilder från min alldeles värdelösa mobilkamera i egoläge (ni vet när man kan se sig själv när man tar heheheh) Såhär såg jag ut på två olika looks! Det var fyra looks totalt och alla ägde.

Befann oss på Västerviks gymnasietak för att fånga lite av den känslan på inspirationsbilderna. Sen kopiera vi ju inte såklart rakt av snälla nån.
 
Det var sjuuukt kul!!! Ser jättemycket fram emot att se resultatet och Tony sa att jag kunde få det redan på måndag kanske :D wiiihihihihii

Alldeles strax ska jag vidare mot nya äventyr som sagt och ha det awesome.

Trevlig lördag på er!

Pepp tjej

En fett go lördag ligger framför. Tidigt imorgon går jag upp för att åka till Västervik och fotografen Tony Ottosson för en fotografering. Han fotade mig i våras (bild finns om du skrollar ner lite) och vill nu plåta mig igen.

De här bilderna är inspiration för plåtningen så det kommer bli grymt! Dock kan jag ju inte mäta mig med Katie, som modellen heter, men försöka ska jag sannerligen!

Dagen slutar inte efter det utan sen blir det gutt häng med bästa polarna och några Motala dudes. Pepp tjej oojaa.

Vattenfall i håret



Igår var det fotografering för tidningen LKPG som gällde med duktiga fotografen Robert Milovan. Temat var svenskt Dallas heheh. Var på en jättefin hästgård utanför Linköping och det fanns söta djur överallt! Me like. Tyvärr var kläderna lite konstigt matchade till tjejerna, det var bara killmodellen som fick killeroutfits. Lite avis på det. Men det var sjukt najs iallafall. Bilder från gårdagen kommer snart hoppas jag!

Fick lite tid över i Linköping innan mitt tåg gick så passade på att kolla igenom Myrorna och titta vad jag hitta! Urball skinnjacka. Väldigt tung och go. Så nu är ännu en höstjacka kirrad. Lite dyrare än min jeansjacka dock som endast kostade 40 kr.

Håret jag hade igår var superfint. Vattenfallsfläta is tha shit. Här är en video som förklarar hur man gör! Var jättesvårt att hitta en bra, så denna får duga.

Fotografering!!!



Fotograf: Tony Ottosson

Imorgon ska jag på en fotografering wihiii. Ska bli sjukt najs. Är för en lokaltidning i Linköping som ska plåta höstmodet, japp. Mitt första jobb för en tidning och är sjukt pepppp.

Det enda som är lite tråkigt är att jag måste klippa av mitt frizonband.... det suger.

Här är också en bild från min förra fotografering. Ser lite butter ut heheh. Ska nog vara lite gladare imon :D

Ha det gutt, lev livet


Fest i Höst?!?!


Ungefär såhär kommer jag se ut på alla partaj i höst. Massa svart, gärna fejkskinn i form av jacka, topp, kjol och byxor. Men inte allt på samma gång såklart!

För att ge ett mer höstigt intryck är sotarmössan min favvo. Varm & snygg ska den va. Mina högklackade höstskor kommer också flitigt användas. De är oslagbara
Jeansjacka, åh min jeansjacka. Vad skulle jag göra utan dig?? Bästa

Silverdetaljer på det.

Strumpbyxor kommer nog också behövas om man inte ska frysa ihjäl. Tyvärr.

Allt second hand förutom; skärp gkås ullared // armcuff AF design // skor Eurosko // mössa pappsensss

Evig kärlek




Höst.

Med hösten kommer alla mina stickade tröjor fram och de alla används flitigt. Hela tiden. Inget kan gå fel med en stickad tröja. De värmer en, tröstar en, gömmer en och lovar att man ser helt okej fabulös ut utan att överdriva. Stickade tröjor är bra. Jättebra.

Stickade tröjor i röda varma toner är otroligt snyggt också. Älskar den jag har här ovan. Färgen är helt amazing. Rödorange fast bränd. Typ. Den är från Urban Outfitters så det är ju inte så konstigt att den är underbar.

Evig kärlek till stickade tröjor.

RSS 2.0