DYE SWEATER DYE

(Fick rota fram en bild från förra året för jag glömde ta kort på'n innan det var för sent. Fick ni se mina fina vänner Pauline och Linnéa på köpet!)


Before: Tröjan var mesrosa. Jag avskyr rosa. Förutom mina rosa jeans. Men tillbaka till saken. Jag avskyr rosa. Därför färga jag detta elände (och jag vet Sofia du har en likadan men på dig är den FIN! Du passar i rosa sötis) Jag färga eländet BLÅ! Den skulle bli svart, men nej. Den blev en matt fin mörkblå. Och jag älskar't


Visst är den snygg? Matcha den med mitt nya syperblonda hår, fakeskinnbyxor, klackar och mitt alldeles underbara kedjehalsband.

After: En go stickad tröja som egentligen var mesrosa som skulle ha blivit svart men blev blå. Väldigt billigt och smidigt sätt att förnya garderoben utan att tillföra något nytt.

Färg finns att köpa på de flesta livsmedelsaffärer och det är superenkelt!
Så, DYE SWEATER DYE

Follow me

Följ min blogg med Bloglovin
 
Genom att följa min blogg på bloglovin så behöver ni inte missa ett nytt inlägg samtidigt som ni stöder min blogg och hjälper mig att nå fler läsare.

Tack!

Alla Älskar Monki

The best From Monki
 
Gurli Top Vinröd 600 SEK // Melanie Singlet 200 SEK // Consuelo Top 125 SEK
Caroline Skirt 600 SEK // Addison Leggings 180 SEK // Allegra Leggings 250 SEK
Siggi Clutch 180 SEK

Balla personer med go musik

Jonathan Johansson
 

Frida Sundemo

Såg både Frida och Jonathan för första gången på Frizon12 (för er som inte vet är det en fet festival i Örebrotrakten) och de var verkligen någonting alledeles extra! Hur coola som helst i sitt scenspråk. Tyvärr hade jag inte min kamera med mig då annars hade jag självklart fotat!! Nu får ni nöja er med bilder jag hittat på Google. Japp

Min favoritlåt med Frida!

Silver tar Guld

Silveraccessoarer är ett stilrent sätt att piffa upp en enkel outfit och slår guld i sin smidiga förmåga att smälta in i outfiten utan att förbigås. Armcuff AF Design
Som en extra twist på en enkel outfit är det super att ta på ett knalligt nagellack. Mavala, färg 72 Nice

Snygga silveraccessoarer finns i alla dess former till många olika delar på kroppen så hallå variation! Skärp Gkås, armband och halsband Lindex

Enkelt. Jag, helt enkelt


Stickad tröja Från Back in tha days Mammas gamla - Shorts H&M - Skärp Gkås (ja faktiskt) - Kedjor @byrålådan

Den här looken skulle jag vilja påstå är min favoritlook, just nu för stunden iallafall. Jag bara känner mig så otroligt bra i det här, så väldigt intelligent, cool och allmänt jagharettfantastisktliv och det är väl det kläder ska få en att känna?

Kläder är bra på det sättet

ny säsong, ny termin, ny blogg. ny start helt enkelt


Jeans jacka Bra&Begagnat @Frizon12 - Blus Lindex - Väska Åhlens

Hej igen!
Det var ett bra tag sen sist och ganska mycket har förändrats, bla. har jag, som ni antagligen redan märkt, skaffat en sprillans ny blogg. Anledning? Kände för en nystart. Nystartar är goa, de behövs ibland.

Nåt mer? Skolan började idag, ingen kommentar på det.
Hejdå då.

PS. Lämna gärna en kommentar om ni har någon synpunkt på den nya bloggen eller nåt annat trevligt eller otrevligt ni kan komma på att kommentera.

RSS 2.0